Når du bestiller etiketter hos Aniket, er det dine ønsker, der er i fokus. Vi sætter en ære i at levere det bedste produkt til en konkurrencedygtig pris på det aftalte tidspunkt.

 

Hos Aniket er der kun få skridt fra skrivebordet til trykpresserne, og derfor er der også kort vej fra, at du ringer med en idé og til dine etiketter er færdigtrykt.

 

Vi kan færdiggøre de fleste ordrer inden for en uge. Hvis det virkelig haster, har vi også mulighed for at lave ekspresordrer.

 

Vores mange år i branchen betyder, at vi har de materialer og maskiner, der skal til, for at vi nemt og uden ekstra omkostninger kan opfylde de fleste af dine ønsker - også de mere usædvanlige. Skal dine etiketter for eksempel være hjerte- eller stjerneformede, så klarer vi det. Har du brug for unikke numre på hver etiket, så klarer vi også det. Som udgangspunkt er alt muligt.

 

Aniket er første og fremmest et etikettrykkeri, men vi producerer også tryksager i ark, med zigzag-fals og på almindeligt papir - selvfølgelig med tryk på begge sider.

 

Ring eller skriv til os og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi i fællesskab den rigtige løsning, leveret til tiden og til en god pris.

 

   etiketter klistermærker få et tilbud  

etiketter klistermærker